Uthyrning av maskiner och verktyg

Calvan har i snart 60 år levererat kvalificerad utrustning till företag inom installationsbranschen. Våra kunder finns över hela Sverige. Idag är vi en av Sveriges största uthyrare och återförsäljare av verktyg och maskiner till industriprojekt, VVS-entreprenader och servicearbeten.

Vi erbjuder produkter från Hilti, Metabo, Orbitalum, GF, Kemppi, Bahco och flertalet av de främsta leverantörerna av proffsverktyg.

Låt oss hjälpa till att optimera ditt företags verktygsutnyttjande.


Högkvalitativa svetsar från Fronius finns nu att köpa och hyra

Vi på CalVan är väldigt glada över att kunna säga att vi numera säljer och hyr ut kvalitetssvetsar från Fronius. Fronius svets-maskiner tillverkas i Österrike och är populära världen över med decennier av expertis inom svets, som MIG/MAG, MMA, och TIG-svetsar.  

Du hittar svetsarna och tillbehör under kategorin Svetsa!


Håll dina skor fräscha och torra under vintern!

Alla som använder skor under en hel dag har säkert märkt att de kan vara lite fuktiga i slutet på dagen. För att hålla skorna fräscha och för att de ska hålla längre så kan du använda detta enkla trick!

Ta ur sulan efter arbetsdagen är slut och låt skon vädra över natten - dina fötter kommer att tacka dig!

 


 

Hilti - Hitta det du behöver!

I våra branscher är det viktigt att ha pålitliga- och stryktåliga verktyg - med vårat breda sortiment av högkvalitativa Hilti-produkter har vi något som passar de flesta! Läs vidare...