I trygga händer - Med rätt hygienprodukter från Ekofekt

Fortsätt att vara rädda om er själva och andra! Vi vet att tvål är avgörande för att bromsa spridningen av virus. Vi har produkterna från Ekofekt så det är enkelt att du ska känna dig trygg på jobbet även i fortsättningen.

 

 

Syftet med tvål, liksom med andra lösningsmedel, är att lösa fett. När du tvättar dina händer med tvål och vatten löser tvålen upp virusets fetthölje, vilket gör att viruset faller sönder.

Den nya hygienstandarden är här för att stanna. Väljer du Ekofekt blir den dessutom miljövänlig och hållbart!

 

Ta hand om dina händer

En mild handtvål och schampo i ett, med hudvårdande olivextrakt som återfuktar huden hittar du i Soft Oliv-serien. Finns att beställa i olika storlekar beroende på var du vill använda den.

Samma sak gäller även kombitvålen Creme Aloe Vera. Den utmärker sig genom at den innehåller vårdande jojobaolja och Aloe Vera så att din hud inte torkar ut.

Mycket torra händer? De blir mjuka och lena igen med den här handcremen som innehåller olivextrakt, sheasmör och solrosolja: Handreme Oliv kommer i praktiskt pumpflaska, på tub som är lätt att ha med sig i väskan, eller även något större flaska på 500ml.

 

 

När du behöver lite extra rengöring

Är dina händer hårt nedsmutsade och oljiga? Använd Ekofekts Grovtvål, den är effektiv men mild samtidigt. Skrubbet kommer från Ricinbusken som gör det biologiskt nedbrytningsbart.

Fyll på med fukt efteråt, Handcreme Oliv hittar du här.

 

 

Milt, drygt och miljövänligt - Handdisk och Allrent

Ekofekts sortiment omfattar även miljöcertfierad, högkoncentrerad rengöring: Handdisk, om behöver du effektivt lösa matrester och fett, och Allrent som löser smuts på exempelvis golv, bänkar, skåpsluckor. Finns att beställa som 1- eller 5-liters-förpackning.