Hultafors - Innovativa handverktyg med precision

Till en av våra favoriter räknas Hultafors som tillhandahåller innovativa handverktyg med optimal funktion, precision och tillförlitlighet.

Hos oss på CalVan hittar du ett brett Hultafors-sortiment

Tumstockar, hantverkarknivar, måttband, vattenpass, hammare och skruvmejslar. Vi strävar hela tiden efter att uppdatera och anpassa vårt utbud.

Kika in även våra nyheter här nedan. 

Produkter tillverkade i hållbara material och med lång livslängd

Hultafors grundades redan 1883 av Hilmer Kollén som började tillverka linjaler och måttstockar. I dag är företaget ett ledande internationellt varumärke inom handverktyg av högsta kvalitet avsedda för hantverkare och industri.

Hultafors produkter har utvecklats med ditt bästa i åtanke. Du får ergonomiskt utformade produkter tillverkade i hållbara material och med lång livslängd som passar alla typer av professionellt hantverk.

En tidlös klassiker

Den vikbara tumstocken från Hultafors, skapad 1883, är en klassiker, både som verktyg och som design. Genom Karl-Hilmer Johansson Kolléns uppfinningsrikedom utvecklades mätanordningen till vad som skulle bli tumstocken – en innovation som sedan dess har blivit ryggraden i Hultafors verktyg. Tumstockarna finns i olika material – aluminium, fiberglas eller trä – beroende på miljön som de ska användas i. 

 

Nytt i sortimentet hos CalVan