Personlig skyddsutrustning - Allt för en säkrare arbetsplats

Vårt utbud av personlig skyddsutrustning är noga utvald, skyddar dig, gör dig redo för tuffa utmaningar och en säkrare arbetsdag. Hör gärna av dig till oss för mer information och rådgivning. Vi hjälper dig att välja rätt utrustning för dina behov!

Skyddshjälmar

Vi har godkända skyddshjälmar till alla arbetsplatser från marknadens ledande tillverkare som Uvex och Kask. 

Kask Plasma AQ är en ventilerad och kompakt skyddshjälm med låg vikt och mycket skön komfort. Luftintagen på det yttre skalet är utrustade med finmaskigt aluminiumnät som hindrar införsel av skräp och kryp in i hjälmen. Den har ett fyrpunktshakband för bästa säkerhet samt enkel storleksjustering med ratt på baksidan. Hjälmen har även fästen för pannlampa, visir och hörselkåpor. Anpassa och komplettera den med tillbehör efter just dina behov. 

Hörselkåpor

I vårt sortiment hittar du olika former av hörselskydd för varierande behov och ljudnivåer. Vi har robusta hörselkåpor med radio, hjälm- eller hjässbygel.

Peltor är marknadsledande inom skyddsutrustning och känt för att ligga i framkant när det gäller teknisk innovation. 3M Peltor WS Alert XPI är hörselkåpor med bullerdämpande mikrofon och den allra senaste Bluetooth MultiPoint tekniken. Du kan ansluta en eller två mobiltelefoner till dina hörselkåpor för att kunna prata i telefon i bullriga miljöer utan att behöver avbryta arbetet.

Andningsskydd

Hos oss hittar du även bekväma andningsskydd bekväma skyddseffekt och enkelhet. Ett av våra mest omtyckta varumärken inom segmentet är Sundström som tillhandhåller halvmasker, helmasker och partikelfilter.

Pannlampor

Petzls pannlampor är robusta, stöttåliga och lättanvända för bekvämt arbete på nära håll, enkla att använda även om du har skyddshandskar på.

TIKKA 300 är kompakt och har låg vikt. Enkel att använda med en knapp för av/på och val mellan ljuslägen. Den har tre ljuslägen samt rött ljus. Dessutom har denna en självlysande effekt för att vara enkel att hitta i mörker.

PIXA är vattentät ned till en meter samt har digitalt reglerat ljus, dioderna lyser med full effekt under hela brinntiden, för både när- och fjärrljus. Ett bekvämt, justerbart och tvättbart pannband håller lampan stadigt på plats.

ZIPKA är en unik liten pannlampa utrustad med en tunn kevlartråd istället för pannband. Dess totala storlek inklusive pannband och batterier är mindre än ett ägg. Ändå har Zipka en ljuskägla som räcker upp till 55 meter. Pannlampan kan bäras på huvudet, runt handleden, vristen eller på en stolpe. Även denna lampa har självlysande detaljer som gör att den är enkel att hitta i mörkret. 

Kompletta skyddsutrustningar

För dig som är Caverion-anställd har vi sammanställt kompletta kit med skyddsutrustning som du hittar under Caverion Artiklar - Caverion Skyddsutrustning. Kolla under Ingående artiklar för aktuell specifikation angående innehåll i respektive kit.