Hålsågar från Pro-Fit

Visste du att vi även har hålsågar fån Pro-Fit i vårt sortiment?

Hos oss hittar du Pro-Fit hålsågar och kompletta set. Deras patenterade hålsågssystem är otroligt populärt bland många hantverkare.

Tio gånger snabbare än traditionella hålsågar

Hålsågar från Pro-Fit skär mer än tio gånger snabbare än traditionella hålsågar och har en oöverträffad livslängd.Drill & Drop

Pro-Fit har sålt och utvecklat hålsågar i mer än 50 år.

Hålsågarna togs fram med det patenterade Drill & Drop-systemet som används på flera typer av deras sågar vilket är det enda på marknaden som ger möjlighet till borttagning av utsågat material och därmed kan man mycket enkelt dra hålsågen mot maskinen för att enkelt få bort det utsågade materialet.

Drill & Drop-systemet är underhållsfritt och dessutom ingår livstidsgaranti på adaptern. Vid funktionsfel ersättes den med ny utan kostnad.

Öka storleken på ett redan borrat hål genom kombination av två stycken hålsågar samtidigt. Den lilla hålsågen styr det lilla hålet med den större kan man då enkelt få ett större hål.

 Bra anledningar att välja Pro-Fit

Väljer du originalet från Pro-fit får du ingen missfärgning runt det utsågade hålet tack vare minimal friktionsvärme.
Inga fastbrända fibrer i hålsågen. Hålsågen blir inte varm, ingen friktionsvärme, man kan alltså inte bränna sig. Den kan dessutom användas på nytt, direkt utan fördröjning.
Pro-Fit har marknadens snabbaste verktygsskiftning tack vare snabbutlösaren. 
Här hittar du vårt kompletta utbud av Pro-Fits hålsågar och borr.  

Pro-Fit-set hos oss

Vi har även ett antal hålsågsset från Pro-Fit på lager. Med dessa får du en mängd sågar och borrar i olika storlekar för just ditt projekt. Läs mer om och beställ våra set genom att följa länkarna.