Vårens jackor

När våren smyger sig på är det dags att byta ut den tjocka vinterjackan till en riktigt snygg vårjacka. Stilen på jackan är lika viktig som funktionaliteten. Spana in några av våra favoriter med Caverion-branding här som även fungerar att använda under hela sommaren.

 

Caverion - Light padded jacket

Nytt hos oss är denna lättviktsjacka som är tunn men värmande. Jackan har huva och distinkt Caverion-branding. Du hittar den under vårt representationssortiment. Finns både som herr- och dammodell.

 

Fristads softshell 1414 SHI

Den här softshell-jackan står emot vind och vatten, är en lätt jacka som värmer samtidigt som den har goda ventilationsegenskaper. Jackan är marinblå med gråa detailjer och har en avtagbar huva. Går att beställa för herr och dam.

 

Fristads skaljacka 4515 GTT

En lätt softshelljacka som gör att du syns. Den är både varsel- och regncertifierad, har reflexdetailjer och en huva som går att ta av. Har även många praktiska fickor som kan behövas under en arbetsdag. Beställ den här.

 

Caverion - Softshelljacka

Dessa softshelljackor hittar du bland våra representationskläder. Den höga vattentätheten, andningsförmågan och lätta vikten gör dem till de mest mångsidiga jackorna som går att hitta. Känn dig skyddad mot fukt och blåst i stilren design. Beställ dammodellen här. Herrmodellen hittar du här.

Förresten, visste du att vi även har Caverions quiltjacka ur representationssortimentet på utförsäljning? Passa på att beställa den här, så långt lagret räcker!