Trygghet i varje steg du tar

Vi vet att olika arbetsplatser kräver olika skyddsskor. Vi är många som behöver spendera otaliga timmar i ett par skyddsskor. Du tillbringar den största delen av dagen på dina fötter. Var rädd om de!

Vi vill guida dig här bland Ejendals skokollektioner

och hoppas att du hittar rätt modell för just dina förutsättningar och behov oavsett klimat och arbetsuppgifter. 

Vårt kompletta Ejendalssortiment hittar du här. Behöver du hjälp med att välja rätt storlek? Skriv ut denna storleksguide för att hitta rätt på vägen.

 


Lätt, sportig och bekväm - Jalas Zenit Evo & Zenit

Det här är skorna för dig som jobbar långa arbetsdagar och är på språng. Kan användas både utomhus och inomhus, i framförallt torra miljöer, rena miljöer.

Den här kollektionen är de luftigaste och mest bekväma skyddskorna som finns i vårt sortiment. En tåhätta i aluminium och spikskydd i mjuk textil gör skon lätt samtidigt som den inte kompromissar med skyddet.


 


Utformad för långa och krävande arbetsdagar - Jalas Exalter 

Våra mest omtyckta modeller som står för maximal ergonomi, stötdämpning och komfort.

De här olika skorna passar dig som jobbar antingen utomhus eller inomhus. Används huvudsakligen i torra och rena och varma miljöer men finns även som modell med olje- och vattenavvisande egenskaper.


 


För dig som behöver tåla is, olja och värme - Jalas Heavy Duty 

Den här kollektionen är rätt för dig som jobbar vid varma ytor, oljiga, smutsiga miljöer och krävande miljöer, inom- och utomhus. Vid plåtarbeten, metallarbeten, svetsarbeten och heta arbeten hittar du en modell bland dessa.

Även om du befinner dig i hala och kalla miljöer finns det passande sko här för dig.


 


Slitstarka skyddsskor för alla som arbetar på hala och våta underlag - Jalas Drylock 

Ingen gillar blöta fötter. Om du rör dig mycket i våta miljöer så är det här rätt skokollektion för dig. Skorna är både vattentätta och ventilerande. Drylock-membranen som utmärker de här modellerna leder bort svett och fukt.

Utöver att de är mycket slitstarka är sulan även värmebeständig, klarar svetsstänk och riktigt varma golv.


 


Värme, torrhet, stöd och omtanke för dina fötter och skor - Jalas tillbehör

Vårt sortiment omfattar även en rad olika tillbehör när du och dina fötter behöver det lilla extra. Det som håller dig torrt , varmt och säkert när blåsten, kylan och regnet kommer.